Vásárlási információk | Szállítási feltételek | Kapcsolat
Ma Dániel, és Daniella névnapja van. Regisztráció Belépés
Kosár tartalma: 0 termék, 0 Ft értékben
Parfüm márkáink
A - BC - DE - FG - HI - JK - LM - NO - PQ - RS - TU - VW - Y
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
A legfrissebb hírek, és a legújabb akciók elsőkézből!
Mehet
Keressen parfümöt!
Látogassa meg a Parfumgold.hu webüzletet a ShopManian
Vásárlási információk
* 2 db parfüm rendelésénél már automatikusan ingyenes a szállítás!
* A számla rendezése történhet utánvételesen a futárnak ,illetve elõre utalással!Ebben az esetben ingyenes a szállítás már 2 db parfüm rendelésénél is!
* A rendelt terméket futár szállítja ki
* A megrendelést követõen a visszaigazolás munkanapokon 24 órán belül megtörténik!A visszaigazolás tartalmazza a szállítás pontos dátumát ,ami általában a megrendeléstõl számított 2-3 munkanap!
* Abban az esetben, ha a futár nem éri Önt, ujból megpróbálja a következõ munkanapon
* A futár álltal kézbesített termék árát a futárnak kell kifizetnie, ha az utánvéttel fizetési módot választotta, ha a banki utalás fizetési módot választotta, akkor a fizetés banki utalással történik
* Ne mulassza el a futár által kézbesített csomagot alaposan leellenõrizni, ha bármilyen mechanikus sérülést észlel, ne vegye át! Ha van rá lehetõsége, a futár elõtt bontsa ki a csomagot. Ha sérült, azonnal reklamálja. Ha késõbb veszi csak észre a sérülést, a szállitó cég a reklamációt már nem fogadja el. A szállítás közben történt sérülésért nem vállalunk felelõsséget
Amennyiben az átvétel után veszi észre a sérülést vagy hogy a csomag hiányos, akkor nem tudunk Önnek segíteni a reklamáció során a futárcég és Ön között. A csomag átvétele után, erre az esetre a reklamáció nem terjed ki.
Weblapunkon található termékek nem a Mi árukészletünket képezik.
Termék ajánlatunkat folyamatosan frissítjük, ahogy megkapjuk a nagykerek listáját.
Amennyiben az Ön által megrendelt termék nincs a Minket kiszolgáló nagykereskedéseknek, úgy értesítjük Önt e-mailen, vagy mobiltelefonon!

Az általunk árult teszterek hiánytalanok, teli üveggel, általában fehér dobozban, kupakkal, vagy kupak nélkül, a gyártótól függõen.

A teszter kizárólag csomagolásában különbözik az un. original terméktõl.

A nagyszámú legyártott parfümbõl egy részt teszternek minõsítenek, hogy meg lehessen szagolni a védõfólia letépése és a szép doboz kibontása nélkül.

A kedves vásárló - ha magának veszi a parfümöt - általában a dobozt kidobja. Akkor minek is a szép doboz?

Tartósságára a garancia, hogy 10 vásárlóból legalább 3-4 tesztert rendel!

Saját részre is ezt részesítjük elönyben.

Ezekre a termékekre is 100% garanciát vállalunk!

Mi a különbség az EDP, EDT, EDC és AFTER SHAVE termékek között?Az EDP = EAU DE PARFUM vagyis parfüm aminek illatanyaga 8-15%-os töménységû.Tartóssága 3-7 óra között attól függ, hogy hová fújjuk ruhára vagy közvetlenül a bõrre.A bõrön tovább tart, a ruhán a ruha anyagától függ.

AZ EDT = EAU DE TOILETTE gyendébb a parfümnél 5-8%-os illatanyagot tartalmaz.Tartóssága 2-5 óra között. Ez a fajta parfüm mindennapos használatra ideális.

AZ EDC = EAU DE COLOGNE 3-5%-os illatanyagot tartalmaz, ezáltal könnyû frissítõ hatást vált ki. Tartóssága körülbelül 2 óra.

Az AFTER SHAVE tartalmazza a legkevesebb illóanyagot.Tartóssága 2-3 óra.

Az After shave balzsamot pedig érzékeny bõrû emberknek fejleszteték ki.

Természetesen minden Vevőnknek 14 napon belül visszavásárlási garanciát biztosítunk.